Paradisbadet och kissemissar

Life in Sundsvall Publicerat 2010-03-04 Klockan 22:05:21 Kommentarer (0)
åååååhw igår tog vi bilen och Roadtrippade till Övik för en dag på Paradisbadet. Drog vid strax efter 8 och efter en blåsig och hal väg var vi framme två sovande timmar senare och fick stå o kö för att komma in, varför skulle alla komma samtidigt som oss? Dåligt!
Men var inte så mycket folk som badade, mest pensionärer med fina badmössor som hade vattengympa. Vi tillbringade mest av tiden i bubbelpoolen där det var varmt och inte så skönt av dom där jävla luftstrålarna som ska envisas med att skjuta i sidan på en!
En dag som totalt blev 5 timmar i badhuset.. Sen två timmar sovande resa hem igen och direkt till Svärfarmor o farfar på middag, potatis köttfärsbiffar och sås med gelé Hur gott som helst och så avslutande med chokladpudding med grädde!
Var och hälsade på brorsans o Camillas kattungar och mor ikväll, eller inte deras, men de dom tar hand om just nu, hur söta som helst ! Inte lite sugen man blir på att köpa en, men mamma vägrar ju :P Får övertala henne lite mera och se vad hon säger!
Imorgon står klockan på strax efter nio så ska jag hem och hämta pappa så drar vi till Bergeforsen och faster Vivi för att hjälpa till att skotta hennes tak, ska bli skönt att få vara ute och använda kroppen lite . Hoppas på lika fint väder som idag, då blir det underbart att vara ute..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: