Besök hos AMS i Vällingby

Arbetslösheten Publicerat 2010-02-24 Klockan 20:27:38 Kommentarer (1)
Tog mig upp vid 11 tiden idag, lika snurrig som vanligt, kanske för det är helt jävla omöjligt att sova när andra är påväg ut från huset..  Kanske lite högljutt för att kunna koppla av öronen och somna !

En stadig frukost med Fil och flingor, dubbel mjukmacka med en avslutande rund hårdbröd som satt riktigt fint i maggen. Efter lite tittande av Hockeymatcherna från inatt när Slovakien hade det jobbigt mot Norge och Kanada lekte vidare mot en kvartsfinal mot Ryssland, Är fan sugen att vara vaken inatt och se den men kommer inte orka och kliva upp och se Sveriges match imorgon bitti då ! Får se hur det blir, mitt huvud värker som fasen också..

Efter 13 begav jag mig ut i solskenet för en promenad till AMS i Vällingby, en promenad som tog cirkus 25 minuter innan jag kom fram, En skön sväng även om det blev lite kallt om öronen. Tog mig in och upp för trapporna, vafan vart är alla Svenskar?, jusste är i Vällingbyn.. Tog mig eller rättare sagt fick en nummerlapp, 75.. Tittar upp på väggen, aah bara 3 nummer före, detta borde gå fort.. 25 minuter senare bloppar mitt nummer upp och jag fick diskutera vidare om min praktik.. Ams Sundsvall skickade ju ner mig, men AMS Vällingby höll inte med och ville inte att jag skulle skrivas över, för jag bor ju fortfarande i Sundsvall och är skriven där. Han ringde till Möller, min kontakt i Sundsvall och diskuterade saken, och de kom fram till att jag skulle stå kvar i Sundsvall och så fick de hjälpa mig godkänna praktiken på NET Eltjänst.. Så jag åkte ner till Stockholm för att få med mig ett likadant papper som jag hade med mig ner! SÅ JÄVLA UNDERBART! Tur man har Frida här så resan inte blev helt onödig.

Så nu sitter jag med ett papper som Kontakten på Firman ska skriva på och som jag ska ha med till Miroi och få påskrivet av Minna och så förhoppningsvis få platsen för Praktik, men tyvärr tror jag inte det kommer gå, då Firman inte är med i kollektivavtalet och det verkar man måsta vara för att få ta emot Praktikanter från AMS. Men men får väl se hur det går annars skiter det väl sig då !!!


Efter besöket som tog inte lång tid tog jag en sväng förbi Donken som bjöd på två Cheeseburgare och en liten Coca-Cola. Gott! Sen var det bara att promenera hemåt igen i solen som fortfarande uppe, Ett samtal till Peter och jag var hemma, strax efter Frida som varit på utflykt idag igen.
Vi får se hur det går, jag åker hemåt i slutet av veckan, och så in till Miroi och hoppas på det bästa, annars ger jag upp och skiter i denna Praktik, så får jag väl söka andra jobb och så vänta på att NETTARNA vill anställa mig senare..

Nu blire middag ..

Postat av: Sebbe M

Håller tummen för dig mannet



/Tha man

2010-02-24 @ 21:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: