Ögonont

Life in Stockholm Publicerat 2010-08-22 Klockan 19:48:22 Kommentarer (0)
Damn this is it! Nu är det inte länge kvar på friheten som man haft i 5 veckor. I morgon börjar jag ju mitt nya jobb på Safeteam. NERVÖST! Men kommer samtidigt bli spännande och intressant, gissar på att det kommer bli som sist på Senecta eller i alla fall liknande. Eller så bygger det upp mer på att man är på samma ställe flera veckor och gör klart och att andra åker ut på Service jobben, var ju på mycket sånt förut med Senecta, vilket inte är helt fel så hoppas på att man får flytta sig mycket så går ju dagarna lite fortare ..

I fredags efter Fridas jobb åkte jag in mot staden för att träffas och äta och så gå på Gröna Lund för att se Amanda Jenssen. Vilket det också blev, vi promenerade runt en sväng och sen ut till Djurgården för att käka och så se på Konserten innan vi promenerade in mot staden igen för en Milkshake på MAX och så en resa hem ut till Hässelbyn igen.. Skön kväll helt enkelt, min sista semesterdag !
Gick typ och la mig direkt när vi kom hem igen då mitt huvud inte alls hängt med de här sista dagarna, Kommit in i min period nu igen med huvudvärk hela dagarna. Ögonen blir så extremt känsliga så det känns väldigt ansträngt. Vet inte om det beror på att huvudet har värk eller om det är någon annan orsak som har med det att göra ? Någon som vet?

Igår vare ju lördag och så klart fotbollsmatch på schemat. Frida hade hemmamatch mot P18 som kommer från Gotland. Jag hängde med ut till Nacka för att stå i klacken, med trummorna och flaggorna inpackat i bilen gav vi oss iväg strax före 11.. När de värmde upp tog jag en sväng till Forum Nacka som inte ligger långt därifrån där det blev en Kycklingsallad med Apelsin MER Festis till frukost/lunch. Inte alls så pjåkigt.. Efter ett OC avsnitt så var matchen igång, okej jag kom en halvtimme sent men hade ändå inte hänt något.. Blev förlust med 1-0 efter en lite udda match, många lägen åt båda hållen men bara en boll ville in.

Väl hemma igen så började det bara vräka ner med regn, var värre än en dusch och höll på i säkert en halvtimme också.. Så nu räcker det med regn ett tag, nästa gång nederbörd blir det Snö. Kvällen spenderades i Rissne med middag hos Lena och Fridas Papa. Trevligt Trevligt . När vi var Påväg hem från Segeltorp efter att ha dumpad lillaKajsa och hennes Joakim så tajmade vi såklart köbildningen vid Essingen på E4 som var igår kväll . http://www.dn.se/sthlm/bil-voltade-pa-essingeleden-1.1157308 . Vi kom nog ganska tidigt för vi kom ganska långt fram i kön men såg ändå inte vad som hänt.. Vi stod i tredje filen så efter lite om och några men så kom vi över till nedfarten till Stora Essingen för att kunna köra gamla bron över till Lilla Essingen och hem den vägen då det var total stopp på E4 för att portalen hängde över vägen och ingen fick åka under ..

Okej nu är det bara idag kvar sen slipper ni läsa mer, vi sov eller inte sov utan låg i sängen och slöade alldeles för länge och klockan slog nog nästan 13.00 innan vi kom upp och käkade frukost framför Sommar med Ernst på tv. INTE MITT VAL jag drog sedan ut på en promenad i solen på dryga en och en halvtimme och blev nog nästan milen gången. Hittade en ny väg som slutade med en fin träbrygga byggd runt klipporna längst ut mot Mälaren. En trevlig tur som jag kommer göra fler gånger innan flytten om ett halvår .
I morgon händer det alltså, klockan ringer väl vid 6 tiden och så är det bara att knata ner till tunnelbanan för en 40 minuters åktur till Globen station innan man är framme vid jobbet, kanske och förhoppningsvis sista tunnelbane turen den tiden på morgonen för en lång tid framöver..

Nu ska vi se klart Gif matchen och sen beställa böcker till Frida som hon skall ha i skolan nästa vecka då den börjar igen och sen blir det dusch och film . Irene Huss Tatuerad Torso som går på Kanal 5 21.00
BANKMANNEN


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: